Kestaneyi soba üstünde yapmanın püf noktası - Kestane hangi yöntemlerle pişirilir?
Kestane kış mevsiminde sobalarda üstünde veya fırında mis
gibi kokusu ile pişenler arasında ilk sıralamada yerini alıyor. Kestane reçeli ayrı bir değeri var tabi
yiyenler iyi bilir harika oluyor en kısa zamanda bende yapmak istiyorum
kestaneyi soba üstünde pişirmek kadar keyiflisi yoktur mikro dalgada veya
fırında da tavada yapacağınız bu lezzeti tüketmenin tam zamanı soğuk günlerin
sıcak çerezi de diyebiliriz aslında kestane için.
En pratik ve zahmetsizce pişirmek isteyenlere işte tarif
aslında bunu herkesin bildiğini biliyoruz ama püf noktaları ile pişirme
önerimiz var ve birkaç ayrı tarifi aynı anda paylaşmak istedim elinizn altında
hangisi varsa onunla deneyin.
Kestaneleri mutlaka ama mutlaka en az 1 saat veya daha kolay ve kabuklarının çabuk çıkmasını istiyorsanız 1 gece öncesinden suda bekletmeyi deneyin lezzetini ve pişme kolaylığını göreceksiniz... Sudan çıkardığınız kestaneleri çizin ve arzu ettiğiniz yöntemle pişirebilirsiniz tarifler bizden
Fırında kestane nasıl pişirilir?
Fırında pişirecekler fırın ızgarası üstüne yayarak
pişirebilir biraz uzun sürüyor hepsi bu derece 200 olursa daha iyi sonuç
alacaksınız.
Tavada pişirecekler için hem altı hem üstü delin ben sobada
pişirdiğim için tek taraflı kestim yeterli oldu.
Tavada Kestane Nasıl Pişirilir?
Tavada pişirecekler orta hararette arka ve ön iyice pişene
kadar ocaktan almayın soba üstünde pişirme ile pek farkı yok aslında.
Mikro dalgada pişirme tarifini paylaşmak istiyordum ama
yapmadan tarifi vermek istemedim emin olmadığım ve denemediğim tarifleri
paylaşmıyorum çünkü.
Diğer üç yönteme kefil olabilirim mikrodalga kestane yapar
yapmaz tarifi eklemeyi düşünüyorum.
Hayatımızı kolaylaştıran mikrodalga tarifleri malum çok ama
çok popüler şu an.
Sobada Kestane Nasıl Pişirilir?
Sobada pişirmek için yapacağınız tek şey tüketebileceğiniz
kadar kestane.
15 dakika suda beklemiş kestaneleri tek taraflı çizin ve
sobanın üstüne yerleştirin kokusu çıkmaya başladığında çevirin ve diğer tarafta
piştiğinde kestaneler tüketmeye hazır ilk sıcaklığı geçer geçmez hemen soyun sonrasında
soymak sıkıntı oluyor kestane sevenlere.
Bu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSil