Tavuk Ciğer Sote Tarifi

Tavuk Ciğer Sote Tarifi:
Aperatif olarak tüketilen ve leziz ama bir çok kişi tarafından pekte benimsenmeyen ciğer pek kişi içinse vazgeçilmez bir lezzettir aynı zamanda. Tavuk ciğerini birde böyle deneyin derim farklı bir çok tarifi denedim ama bu tarif lezzet olarak ağır bastığı için paylaşmak istedim.
Tavuk Ciğer Sote İçin Gerekli Malzemeler:
500 gr tavuk ciğer
2 adet kırmızıbiber
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı pul biber
Tuz

 Tavuk Ciğer Sote Hazırlanışı:

1-Ciğerleri yıkayıp olduğu gibi bir tencereye alalım.

2-Üzeri iki parmak kadar su gömecek kadar su ve bir miktarda tuz ilave edelim.

3-Orta hararetli ocakta kaynamaya başlayınca 7-8 dakika kadar haşlayalım.

4-Suyunu süzelim ve soğumaya alalım.

5-Kırmızı biberleri ince ince doğrayıp tavaya alalım üzerine sıvıyağını ekleyip birkaç dakika pişirelim.

6-Tavuk ciğerlerini doğrayalım ve rengi dönen kırmızı biberlerin üzerine ekleyelim.

7-Üzerine tuz, kimyon ve pul biberleri ilave edelim birkaç dakika daha ocakta iyice harmanlayalım ve sıcak olarak servis yapalım.

Yorumlar

  1. Farklı Toptan Dana Ciğer  hakkında toptan alış veya satış işlemleri yapmak isteyen kişiler öncelikle güvenilir bir firma bulmalıdırlar. Bu alanda hizmet verecek olan firmaların mutlaka bazı konular hakkında gerekli olanaklara sahip olmaları ve aynı zamanda müşterilerine de gerekli güveni vermeleri gerekmektedir. Özellikle ürünlerin sağlıklı bir şekilde hazırlanmasından en sağlıklı koşullar da depolanmasına kadar her türlü konu bu alanda hizmet almak isteyen kişiler için çok önemlidir. Bu sebeple insanlar kesinlikle risk almamalı ve her zaman için seçecekleri firmaları iyi analiz etmelidirler. İstanbul Toptan Dana Ciğer Fiyatı  işlemleri vermekte olan firmamız da artık bu bölge de yaşayan kişilerin hiçbir sorun yaşamadan istedikleri gibi hizmetler almalarını sağlamaktadır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar